Prinsessa Maca & Ilkeä Inssi


Sanontahan kuuluu, että kolmas kerta toden sanoo. Koska ystävämme (/hallitsijamme) Marigod on kuitenkin aina ollut vähän parempi kuin me muut, meni inssi läpi jo toisella kerralla! Kortin juhlistamiseksi (tai ehkä meidän kortittomuuden lohdutukseksi) Marika kuitenkin tarjosi kaikille pinkkiä kuohuviiniä, josta emme köyhinä koulurottina tietenkään kieltäytyneet!
Kokeneena (ja ihan laillisena!) skumppapullonavaajana Marika ei tietenkään hukannut pullosta pisaraakaan, ja sääkin suosi! Taivas ei kyllä ollut teeman mukaisesti pinkki... pettymys.


Meidän ja Marikan lisäksi paikalla oli myös tuleva hippiopiskelija Liisa kotitekoisine melkein-rastoineen! Täytyihän jonkun se ylimääräinen jäätelökin syödä... toiset meistä kun olivat paikalla lähinnä nestehukkaa ennaltaehkäisemässä.


se oli niin onnellinen että seitsemäs taivas heijastu laseihin saakka <3


Jossain vaiheessa iltaa Liisa päätyi pohtimaan elämiemme olemusta, kuten tavallista. Abivuoden jälkeenhän meillä on kaikilla edessä se Oikea Elämä, toisin sanoen lisää opiskelua ja vähemmän rahaa. Onneksi Liisa keksi meille hyvän sivuduunin! Tämä heureka-hetki eteni kutakuinkin näin:

"Teidänhän pitäis opiskella tota alkoholikemiaa!"

Sille on myös virallisempi nimi, mutta koska Liisa on syntynyt joulukuussa, se ei tiedä näistä hommista vielä mitään! Hähähää. (Ja ennen kuin joku smartypants huomauttaa - se puolikas meistä, joka on myös syntynyt joulukuussa, on jo korruptoitu. Hups.)Liisaarna meneillään. Tai jotain???Tietenkään ilta ei ollut täydellinen ilman hiustenlaittohetkeä! Ja sitä jäätelöä. Joka saattoi olla toisten annoksissa voimakkaampaa kuin toisilla... mutta kun eihän se yhteiskunta sillä tavalla pyöri, että kaikkien jäätelöannokset olisi samanlaisia! Näin life-coachiamme ystäväämme Ymmiä jälleen kerran lainataksemme.

Varsin nuutuneina sankareina kömmimme viimein Marikan äidin auton takapenkille ja saimme kyydit kotiin. Kiitos siitä! On se hienoa, että ystävätkin tietää meidän suuntavaiston rajat! Team Ilmansuunnat sekaisin ja Ei-Mikään-Suunnistaja onnittelevat vielä Marikaa tästä upgreidauksesta riksasta kännitaksiksi <3


2 kommenttia:

 1. Nyt saatte ihan oikeenkin kommentin. Kuten jo totesin, kuolin jälleen kerran nauruun. Ja hei, kiitokset mun blogin linkittämisestä! :D

  Tää tyyli on edelleenkin ihan huippu, rakastan tota itseironiaa ja särmikkyyttä. Ihanan persoonallista. Liisaarnasta ekstrapisteet, en saa henkee. Ja oi ihania kuvia. *sydänsilmäemoji*

  Ihan loistavaa, ootte parhaita.

  VastaaPoista
 2. Team Iloinen ja Ekstaasinen9. kesäkuuta 2014 klo 20.18

  Me ei käytetä sydänemojii vaan saat ihan taattuja 2007 suurempikuinkolme-sydämiä <3 <3 <3

  VastaaPoista

 

Idan twitter

Ellan twitter