Kolme metsää, kaksi kauhistunutta Idaa ja yksi vesiverolasi



Meillä on uusi virallinen tavoite!!! Nimittäin se, että ei olla yo-kokeesta yhtä myöhässä kuin tämän postauksen kirjoittamisesta!!!!! YTL ei tykkää. Eikä opo. Muutama viikko sitten oli kuitenkin juhannus, jota juhlistimme Wilmalla perinteikkäästi grillaten. Tai siis muut grillasi. Me juotiin dokumentoitiin!

komeet kokit



Juhlinta alkoi tietenkin ruokailulla, tarjolla oli salaattia ja huikeat neljä makkaraa <3 Listalla luki kyllä että makkaraa on pakastimen täydeltä, mutta vissiin Hätilässä on totuttu vähän pienempiin pakastimiin...

"sä näytät ihan tolta mukilta!!!" ...kiitti



Ja mitä olisikaan Viininystävien ilta ilman instagramkuvanottohetkeä!! Vaelsimme siis metsään etsimään kukkia seppeleisiin ja Idan juhannustaikoihin. #instahipsterforlife #kukkaswäg

heidilemma: se kun ei voi nauraa koska hei teillä on nii huonot jutut... jep tiietään

Eikö se sanonta niin mee, että värikkäistä juomista seuraa loistavia ideoita? Koska meillehän niin käy joka kerta! Idan mukaan lähdimme toiselle vaelluksellemme yöllä, mutta tunnetustihan nuoremmilla on aikaisemmat nukkumaanmenoajat..




WIlma tunnetusti tunnollisena jopoilijana sai ajaa pyörän rantaan asti, ja sitten se melkein ajoi järveen. Ida pelkäsi jopon puolesta, me muut taas Wilman yo-kokeen. Moisella huolimattomuudella ei ällää tipu!!!




Poseerausten jälkeen tapahtui jopovarkaus! Ida oli jälleen kauhuissaan, mutta varkaat melko tyytyväisiä. Ja armollisia, koska Ida sai sentään kenkänsä joponkorista takaisin!


Käytyämme kuuntelemassa kitaransoittoa ja poistettuamme vähän nestehukkaa päädyimme vielä kolmannelle retkelle luonnon helmaan, koska kolmas kerta sanoo totuuden. Siis sen, että kyllä me siitä eräretkikurssista hengissä tullaan selviämään. Ehkä. Pienellä avustuksella?

Näillä ilmeillä sulaa kovettuneinkin karhunsydän. PEACE


Koska ollaan näin kesätyöttömäksi jääneinä lukiohiirinä omistauduttu kesähippiydelle, päätämme juhannuskatsauksen muutamaan taidekuvaan. Team Erivänkä ja Itseironia kiittää seurasta ja aikoo todellakin parantaa myöhästelytapansa. (Huomatkaa se ironia.)




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Idan twitter

Ellan twitter