Milloin on vielä tarpeeksi nuori mennäkseen leikkipuistoon?


Viinikesä 2.0: nyt 50-prosenttisesti täysi-ikäisenä! Ei oo enää viininjuonti pelkkää sanahelinää... siis kaikille. Laittomuuksiinhan emme tunnollisina yhteiskuntaopin kirjoittavina wannabe-abeina sortuisi. Abiudesta sopivasti identiteettikriisiin jota selkeästi ilman rakasta opinahjoamme podemme, olemme nimittäin huomanneet soveltavamme esseenkirjoituskaavaa näihin postauksiin. Meidän aloituskappale on vaan paljon parempi: ruokakuvia!!!! Kukapa ei kuvaruudun kuolaamisesta tykkäisi.




Ella ja viimeinen fanta

Paketti piti tietenkin repiä auki heti kun se saapui paikalle! Aika on rahaa tai ainakin enemmän panikointivaraa koetilanteessa!

yllättynyt Ella. yllättävää.
ehkä tää onki se kesäheila mitä on juhannuksesta asti ooteltu?!
kakunkantaja

Lahjojen jälkeen oli vuorossa meitä henkilökohtaisesti lähinnä sydäntä oleva osa, siis kakunsyönti! Vaikein osa oli kyllä ehdottomasti taktikoida, mistä kohtaa leikatessa saa eniten dominoita:(



Liisankarin hämmennys kun se kerrankin saa kehuja urotöistään <3


Karu faktahan on se, että meidät sai ulos lähinnä a) kiristämällä b) lahjomalla tai c) fyysisesti raahaamalla. Mutta nyt olemme valaistuneet: ulkona saa parempia instakuvia! Hurraa! Team Itikkalife ja Eläinystävä on syntynyt!


Villi-Inka Rengosta filosofioi. Ida hämmentyy.





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Idan twitter

Ellan twitter